top of page

" ללמד זה לגעת בחיים של אדם לנצח "

פסיכולוגיים חינוכיים פוגשים את אנשי החינוך והמנהלים במגוון של נקודות, ומתמקצעים במתן מענים מגוונים. אז מהן ההתערבויות שלנו במסגרות החינוכיות? מה ההבדל בין עבודה פרטנית ועבודה מערכתית ?  כיצד אנו יכולים לסייע לכם ומהו ארגז הכלים שלנו? כל אלו מופיעים מטה

הפסיכולוג החינוכי נפגש עם ההורים בהזדמנויות שונות בחיי בית הספר. לעתים, הוא פוגש את ההורים כקבוצה, ולעתים הוא פוגש אותם כחלק מאבחון.

עבודה עם ההורים

העבודה עם הצוותים החינוכיים לאורך השנה בשגרה ובחירום היא מגוונת, לפי תכנית שנבנית עם מנהל בית הספר ובהתאם לצרכים שזוהו במערכת, בקונסולטציה, סדנאות ועוד.

עבודה עם צוותים חינוכיים

עבודת הפסיכולוג במסגרת החינוכית כוללת סוגים שונים של התערבויות פרטניות. ההתערבויות העיקריות הן: הערכה פסיכולוגית (אבחון), טיפול, ובניית תכנית התערבות במסגרת.

עבודה פרטנית

התפיסה העומדת במרכז הגישה המערכתית היא שמערכת בריאה תאפשר התפתחות מיטיבה לכל מרכיביה , ולכן יש חשיבות רבה להסתכלות המערכתית, שכן טווח ההשפעה שלה הוא רחב.

עבודה מערכתית

בנינו עבורכם צוותי החינוך מגוון הרצאות וסדנאות המכוונות ליסודות של למידה חברתית-רגשית, פיתוח צוות, תרבות ושפה בית-ספרית, עם דגש על העצמת הצוות באמצעות פיתוח מקצועי ואישי ועל ידי גיבוש קבוצת עמיתים.

התוכניות שלנו

bottom of page